Skip to main content
  • Hoofd administratie

WERKEN BIJ SCHILDERSGILDE FRIESLAND

SchildersGilde Friesland is een vooruitstrevend schildersbedrijf, bestaand uit een leuke groep enthousiaste en gedreven collega’s die een voorliefde hebben voor het schildersvak. We zijn ontstaan uit een traditioneel familiebedrijf en hechten aan de normen en waarden die daarmee gepaard gaan. Noordelijke nuchterheid en oog voor de mens is daarin leidend.

We spelen graag in op de ontwikkelingen in de markt en onze omgeving. Dit vertalen we naar concrete acties wat maakt dat we continue in beweging zijn. Ons werkgebied verspreidt zich over de 3 noordelijke provincies. Ons klantenbestand is divers te noemen en maakt dat we een diversiteit aan werken uitvoeren. Dit brengt steeds opnieuw uitdagingen mee, die ons werk nog leuker maakt.

Vacature: hoofd administratie

Als Hoofd Administratie lever je input voor het ontwikkelen van het financiële beleid en vertaal je het bedrijfsbeleid naar de operationele werkzaamheden van de financiële administratie. Je bent verantwoordelijk voor de registratie van gegevens en het juist inboeken van facturen. De functie vraagt om analytisch vermogen en toekomstgericht handelen. Je hebt een adviserende rol door (on)gevraagd advies te geven. Je werk resulteert in een actuele en correcte boekhouding, welke worden gepresenteerd aan de directie, voor een fundamentele basis.

Wat ga je doen?

  • Verrichten van uitvoerende werkzaamheden voor de financiële- en loonadministratie
  • Controleren van verwerkte gegevens
  • Controleren van de geautomatiseerde invoer van inkoopfacturen
  • Controleren en inboeken van inkoopfacturen voor arbeid van derden
  • Genereren van stuurinformatie, opstellen van managementrapportages en cijfermatige onderbouwingen
  • Verwerken en betalen van de loonheffingen, diverse belastingverplichtingen, en alle overige crediteuren
  • Debiteuren beheren en actie ondernemen bij overschrijden van de betalingsvoorwaarden en -termijnen.
  • Maand-, kwartaal- en jaarafsluitingen administratief verwerken en de afdrachten voldoen
  • Adviserende rol over de financiële administratie en/of vooruitziende marktontwikkeling en verbetervoorstellen doen

Gewenste kennis & ervaring

Onze nieuwe collega heeft ruime kennis opgedaan in een soortgelijke functie en heeft een financiële opleiding succesvol afgerond. Met minimaal 2 jaar relevante werkervaring is het voor jou geen probleem om de rol van Hoofd Administratie op HBO werk- en denkniveau te vervullen en kennis te hebben van boekhoudkundige processen, financiële wet- en regelgeving.

Vragen of solliciteren

De organisatie is als jong en gedreven te definiëren. We werken in een prettige werksfeer en hebben ook een duidelijk doel voor ogen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd in de CAO SAVG. Voor meer informatie over ons als bedrijf en onze werken verwijzen wij je naar onze website, maar wees zo vrij om ons te bellen (0516-514 002) wanneer je vragen hebt.

Reageren op deze vacature kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. ter attentie van Roelina Pater.
Wij ontvangen je sollicitatie en cv graag 22 januari, maar eerder mag altijd.