Skip to main content
  • Duurzaamheid

Verantwoord vakmanschap

Bij Schildersgilde Friesland geloven we in de kracht van duurzaamheid. Als toonaangevend schildersbedrijf streven we ernaar om niet alleen uitmuntend vakmanschap te leveren, maar ook om onze impact op het milieu te minimaliseren en bij te dragen aan een duurzame toekomst.

Bij Schildersgilde Friesland geloven we in duurzaam onderhoud en restauratie. In plaats van snelle oplossingen streven we naar langetermijnresultaten. Onze schilderprojecten zijn ontworpen om de levensduur van oppervlakken te verlengen, waardoor de frequentie van herhaaldelijk onderhoud wordt verminderd.

Onze toewijding aan duurzaamheid begint bij de keuze van materialen en technieken. We selecteren zorgvuldig verfproducten en coatings die voldoen aan hoge milieunormen en die de gezondheid van zowel onze klanten als onze medewerkers respecteren. Door te investeren in milieuvriendelijke opties verminderen we de ecologische voetafdruk van onze activiteiten.

Waarom werken met Schildersgilde Friesland?

De voordelen voor u op een  rijtje:

  • Professioneel vakmanschap

  • Efficiëntie en minimale overlast

  • Samenwerking voor tevreden huurders

  • Duurzaamheid en kostenbesparing

  • Planmatig onderhoud

  • Kostenbeheersing en transparantie

Energie, afvalbeheer en recycling

We streven naar energie-efficiënte werkwijzen in al onze processen. Van het gebruik van moderne apparatuur tot het optimaliseren van onze werkmethoden, we zoeken voortdurend naar manieren om energie te besparen en onze impact op het milieu te verminderen.

Wij zijn toegewijd aan verantwoord afvalbeheer en recycling. Tijdens onze projecten zorgen we voor het correct scheiden en afvoeren van afvalmaterialen. Daarnaast streven we ernaar om waar mogelijk materialen te recyclen, waardoor de belasting van stortplaatsen wordt verminderd.

Kiest u ook voor duurzaam vakmanschap?

Blijven verduurzamen

Duurzaamheid is een voortdurend leerproces. We moedigen onze medewerkers aan om bij te dragen aan duurzaamheidsinitiatieven en streven naar bewustwording van de milieueffecten van onze activiteiten. Dit streven naar educatie en bewustwording draagt bij aan een collectieve inspanning om duurzaamheid te bevorderen.

Om een echt verschil te maken, werken we samen met partners die dezelfde duurzaamheidsdoelen delen. Door de krachten te bundelen met leveranciers en andere bedrijven die zich inzetten voor duurzaamheid, versterken we gezamenlijk onze positieve impact op het milieu.

Bij Schildersgilde Friesland geloven we dat duurzaamheid niet alleen een verantwoordelijkheid is, maar ook een kans om bij te dragen aan een gezondere planeet voor toekomstige generaties. We blijven innoveren en streven naar nieuwe manieren om duurzaamheid te integreren in al onze activiteiten, terwijl we tegelijkertijd hoogwaardig vakmanschap blijven leveren.

Kies voor duurzaamheid, kies voor Schildersgilde Friesland - waar verantwoord vakmanschap de sleutel is tot een betere toekomst.