Skip to main content
  • Woningcorporaties

Betrouwbaar partnerschap

Als woningcorporatie zoekt u naar betrouwbare partners die niet alleen vakmanschap bieden, maar ook begrijpen hoe belangrijk het is om uw vastgoed in topconditie te houden. Schildersgilde Friesland is uw ideale partner voor dit onderhoud. 

Schildersgilde Friesland staat bekend om zijn hoogwaardige vakmanschap. Onze ervaren schilders zijn gespecialiseerd in het onderhouden van woningen en vastgoed. Wij zorgen voor duurzame, esthetisch aantrekkelijke resultaten die de waarde van uw vastgoed verhogen.

Schildersgilde Friesland is specialist in mutatiewerk en begrijpt ook het belang van planmatig onderhoud. Wij werken samen met woningcorporaties om strategische onderhoudsplannen te ontwikkelen die de levensduur van het schilderwerk optimaliseren en onverwachte kosten minimaliseren.

Waarom werken met Schildersgilde Friesland?

De voordelen voor u op een  rijtje:

  • Professioneel vakmanschap

  • Efficiëntie en minimale overlast

  • Samenwerking voor tevreden huurders

  • Duurzaamheid en kostenbesparing

  • Planmatig onderhoud

  • Kostenbeheersing en transparantie

Tevreden huurders

Wij begrijpen dat het belangrijk is om de overlast voor uw huurders tot een minimum te beperken. Onze teams werken efficiënt en volgens strakke planningen, zodat het schilderwerk snel en doeltreffend wordt uitgevoerd. 

Een tevreden huurder is essentieel voor het succes van een woningcorporatie. Bij Schildersgilde Friesland geloven we in samenwerking om te zorgen voor een positieve ervaring voor uw huurders. Onze open communicatie en professionele aanpak dragen bij aan tevreden bewoners.

Mogen we ook meerwaarde bieden voor uw woningbouw corporatie?

Toekomstgericht werken

Wij streven naar duurzame oplossingen die niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook kostenbesparend zijn op de lange termijn. Onze materialen en technieken zijn zorgvuldig geselecteerd om een langdurige bescherming van uw vastgoed te garanderen.

Wij zijn toegewijd aan kostenbeheersing en transparantie in al onze activiteiten. U kunt vertrouwen op duidelijke offertes en geen verborgen kosten, wat bijdraagt aan een efficiënt financieel beheer van uw vastgoedportefeuille.

Neem Vandaag Contact Op

Kies voor een betrouwbare partner in schilderonderhoud. Neem vandaag nog contact op met Schildersgilde Friesland en ontdek hoe wij kunnen bijdragen aan het behoud en de verbetering van uw vastgoed. Samen zorgen we voor een aantrekkelijke, goed onderhouden woonomgeving voor uw huurders.

Met Schildersgilde Friesland als uw partner, schilderen we samen aan de toekomst van uw vastgoed.