Skip to main content
 • Bij ons werken?

WERKEN BIJ SCHILDERSGILDE FRIESLAND

Bij Schildersgilde Friesland streven we naar vakmanschap, kwaliteit en passie voor het schildersambacht. Als toonaangevend schildersbedrijf in het Noorden van Nederland zijn we voortdurend op zoek naar getalenteerde schilders en glaszetters die ons team willen versterken. Of je nu een ervaren professional bent of net je carrière in de schilderswereld begint, bij Schildersgilde Friesland bieden we een inspirerende en ondersteunende werkomgeving.

WAAROM KIEZEN VOOR SCHILDERSGILDE FRIESLAND?

 • 1. AMBACHTELIJK VAKMANSCHAP

  Bij Schildersgilde Friesland waarderen we het ambachtelijke vakmanschap. We streven ernaar om niet alleen te schilderen, maar ons werk zo uit te voeren dat onze klanten meer dan tevreden zijn.

 • 2. TEAMGEEST

  Wij geloven in de kracht van samenwerking. Bij ons maak je deel uit van een team van toegewijde professionals die elkaar inspireren en ondersteunen. Samen tillen we de kwaliteit van ons werk naar nieuwe hoogten.

 • 3. OPLEIDINGSMOGELIJKHEDEN

  Bij Schildersgilde Friesland investeren we in de groei van onze medewerkers. Of je nu je technische vaardigheden wilt verbeteren of andere kwaliteiten wilt ontwikkelen, we bieden opleidingsmogelijkheden die aansluiten bij jouw ambities.

 • 4. KLANTTEVREDENHEID

  Onze klanten verdienen het beste, en we streven ernaar om verwachtingen te overtreffen. Door je aan te sluiten bij Schildersgilde Friesland draag je bij aan de tevredenheid van onze klanten en bouw je mee aan onze uitstekende reputatie.

HOE WORD JE ONDERDEEL VAN ONS TEAM?

Als je gepassioneerd bent over schilderen en klaar bent voor een uitdagende en lonende carrière bij Schildersgilde Friesland, bekijk dan onze actuele vacatures. We zoeken constant naar nieuw talent om ons team te versterken.

Solliciteer vandaag nog en ontdek de mogelijkheden die Schildersgilde Friesland te bieden heeft voor jouw professionele ontwikkeling en groei in de wereld van het schildersambacht.

Voel de trots van het schildersvak bij Schildersgilde Friesland - waar vakmanschap en passie samenkomen.